function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page
לוגו נעה עינת
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

פרנץ טוסט של שבת בבוקר

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 21 במרץ 2020
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 7 באפר׳ 2020

בשבת בבוקר שאפשר לקום קצת יותר מאוחר מהיום יום, צריך ארוחת בוקר מנחמת ומפנקת. וזאת הסיבה שבחרתי להכין היום פרנץ טוסט, חלה שנשארה מאתמול, מוצפת בחלב, שמנת, ביצים ווניל, וכל הטוב הזה לצד קצפת מלאת וניל ותותים.



מצרכים: לבלילה: 3 ביצים 6 כפות שמנת מתוקה 6 כפות חלב 3 כפות סוכר לבן 1/2 כפית תמצית וניל איכותית 6 פרוסות חלה שאותן תחתכו לאצבעות.

10 גרם חמאה לשימון המחבת

להגשה: אבקת סוכר ריבה תותים וקצפת


אופן הכנה:

-טורפים בקערה את כל המצרכים לבלילה. -מחממים את החמאה במחבת . -טובלים אצבעות לחם בבלילה כך שהיא עטופה מכל הצדדים. -מניחים את האצבעות במחבת ומטגנים מעל בחום בינוני עד הזהבה. -ומגישים עם תוספת שאוהבים.


コメント


תגובות:

bottom of page