אז הפנקייק הזה גם בריא! גם טעים! גם אפשר לאכול אותו בבוקר ובערב, פרי ליד ואתם מסודרים. תנסו להכין אותו עם הילדים, פעילות כפית במטבח.

מצרכים: 2 ביצה בגודל L
קורט מלח 1 בננה בשלה 1/2 כוס גבינה לבנה
1/2 כוס מורנפלייק- שיבולת שועל 4 כפות קמח תופח חצי כפית מחית וניל 1 כף דבש/מייפל
ספרי שמן לריסוס המחבת
תהליך הכנה
1 .בקערה גדולה מועכים את הבננה בעזרת מזלג עד למרקם גס.
2 .מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב.
3 .מחממים מחבת ומשמנים במעט תרסיס שמן.
4.מניחים את המסה בצורת תלוליות קטנות.
5.הופכים עד לקבלת צבע זהוב משני הצדדים.
6 .ניתן להוסיף תוספות, רצוי להגיש חם.
Comments