top of page
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

תמונת הסופר/תnoa einat

עוגת שיש שוקולד וקפה

עודכן: 21 בספט׳ 2021

בין הכיפור לסוכות כל מה שבא לי זה עוגת שוקולד שיש וקפה למה אתם שואלים? כי חסר לי סוכר אחרי 25 שעות של צום וכי עם כל הקינוחים שיהיו בסוכות בא לי עוגה בחושה פשוטה. אז קערה 1 ועוגה ב5 דקות, מוכנים?




אז קדימה למתכון:

(חומרים ל 2 אינגליש קייק)

 

מצרכים:

300 גרם סוכר לבן 180 גרם שמן קנולה 5 ביצים בגודל לארג' 1 מנה של אספרסו ארוך 150 גרם קמח לבן 100 גרם שקדים טחונים 1/2 1 כפיות אבקת אפייה 150 גרם שוקולד מריר לפיזור לפני אפייה 100 גרם שוקולד מריר מומוס עם 100 גרם חלב- ניתן להמיס במיקרו


תהליך הכנת העוגה:


  • מחממים תנור ל180 מעלות.

  • בקערה גדולה מערבבים את הביצים, הסוכר, האספרסו ושמן קנולה עד לתערובת חלקה.

  • מוסיפים את הקמח, אבקת שקדים ואבקת אפייה וטורפים עד שאין גושים.

  •  מעבירים 3/4 מהתערובת לתבנית אינגלייש קייק משומנת היטב.

  • ממיסים את השוקולד מריר עם החלב במיקרו ומערבבים ביחד עם התערובת שנשארה.

  • מעבירים גם את התערובת הכהה לתבניות ויוצרים עם סכין שיש, מפזרים שוקולד.

  • מכניסים את העוגה לתנור למשך 25 דקות- עד שהקיסם יוצא נקי.

  • מצננים מספר דקות ומגישים.




בתאבון!


762 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


תגובות:

bottom of page