רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

עוגת שיש אספרסו נוטלה

אתם יודעים שהיום הוא יום הקפה הבינלאומי? וזה אומר שזה הזמן המושלם להכין את העוגה ההיסטרית הזאת.




אז קדימה למתכון:

(חומרים ל2 תבניות אינגליש/ תבניות 1 של קוגלהוף מצרכים:

5 ביצים L 150 גרם שמן 200 גרם סוכר לבן 200 גרם שמנת חמוצה 330 גרם קמח לבן 10 גרם אבקת אפייה לתערובת הכהה: 1/4 כוס אספרסו חזק 2 כפיות נוטלה 2 כפיות קקאו


תהליך הכנת העוגות:

  • מחממים תנור ל180 מעלות.

  • בקערה גדולה מערבבים את הביצים, הסוכר לבן, שמנת חמוצה, שמן קנולה עד לתערובת כמעט חלקה.

  • מוסיפים את הקמח, אבקת אפיה וטורפים עד שאין גושים- זהירות מעירבוב יתר.

  •  מעבירים לתבנית משומנת היטב3/4 מהתערובת,

  • בקערה מערבבים את האספרסו עם הנוטלה והקקאו לתערובת חלקה, ומערבבים עם התערובת הלבנה שנשאר לנו בקערה.

  • מעבירים לתבנית ויוצרים את הצורה של השיש בעזרת סכין .

  • מכניסים את העוגה לתנור למשך 25-35 דקות- עד שהקיסם יוצא נקי.

  • מצננים ונהנים.


בתאבון!





107 צפיות

תגובות:

לפרטים נוספים

שאלות?

כתבו לי ואחזור אליכם בהקדם

Asset 1.png
0
Asset 1_2x.png