function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page
לוגו נעה עינת
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

עוגת שיש אספרסו נוטלה

תמונת הסופר/ת: noa einatnoa einat

אתם יודעים שהיום הוא יום הקפה הבינלאומי? וזה אומר שזה הזמן המושלם להכין את העוגה ההיסטרית הזאת.




אז קדימה למתכון:

(חומרים ל2 תבניות אינגליש/ תבניות 1 של קוגלהוף מצרכים:

5 ביצים L 150 גרם שמן 200 גרם סוכר לבן 200 גרם שמנת חמוצה 330 גרם קמח לבן 10 גרם אבקת אפייה לתערובת הכהה: 1/4 כוס אספרסו חזק 2 כפיות נוטלה 2 כפיות קקאו


תהליך הכנת העוגות:

  • מחממים תנור ל180 מעלות.

  • בקערה גדולה מערבבים את הביצים, הסוכר לבן, שמנת חמוצה, שמן קנולה עד לתערובת כמעט חלקה.

  • מוסיפים את הקמח, אבקת אפיה וטורפים עד שאין גושים- זהירות מעירבוב יתר.

  •  מעבירים לתבנית משומנת היטב3/4 מהתערובת,

  • בקערה מערבבים את האספרסו עם הנוטלה והקקאו לתערובת חלקה, ומערבבים עם התערובת הלבנה שנשאר לנו בקערה.

  • מעבירים לתבנית ויוצרים את הצורה של השיש בעזרת סכין .

  • מכניסים את העוגה לתנור למשך 25-35 דקות- עד שהקיסם יוצא נקי.

  • מצננים ונהנים.


בתאבון!





521 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comentários


תגובות:

bottom of page