עוגת שיש אספרסו נוטלה
אתם יודעים שהיום הוא יום הקפה הבינלאומי? וזה אומר שזה הזמן המושלם להכין את העוגה ההיסטרית הזאת.

אז קדימה למתכון:
(חומרים ל2 תבניות אינגליש/ תבניות 1 של קוגלהוף מצרכים:
5 ביצים L 150 גרם שמן 200 גרם סוכר לבן 200 גרם שמנת חמוצה 330 גרם קמח לבן 10 גרם אבקת אפייה לתערובת הכהה: 1/4 כוס אספרסו חזק 2 כפיות נוטלה 2 כפיות קקאו
תהליך הכנת העוגות:
מחממים תנור ל180 מעלות.
בקערה גדולה מערבבים את הביצים, הסוכר לבן, שמנת חמוצה, שמן קנולה עד לתערובת כמעט חלקה.
מוסיפים את הקמח, אבקת אפיה וטורפים עד שאין גושים- זהירות מעירבוב יתר.
מעבירים לתבנית משומנת היטב3/4 מהתערובת,
בקערה מערבבים את האספרסו עם הנוטלה והקקאו לתערובת חלקה, ומערבבים עם התערובת הלבנה שנשאר לנו בקערה.
מעבירים לתבנית ויוצרים את הצורה של השיש בעזרת סכין .
מכניסים את העוגה לתנור למשך 25-35 דקות- עד שהקיסם יוצא נקי.
מצננים ונהנים.
בתאבון!