top of page
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

עוגת פיצפוצי שוקולד היסטרית

\

עוגת וניל בחושה עם פצפוצי שוקולד קלה ומטריפה!

המתכון הבא הוא מתכון שלקחתי מהקלסר של אמא, המתכון הכי פשוט, וטעים לעוגת וניל.

את המתכון אני מכירה ומכינה שנים, כל כך כיף לעשות מתכון קל ואחרי פחות מחצי שעה לשבת ולהתענג מכל ביס.

הוא כל כך קל שהמיקסר עושה לנו את כל העבודה ב5 דקות ומקבלים עוגה בחושה מעלפת.

אבל זהירות! זה ממכר.


צילמה: נועה רוזין - מהימים של נענע 10


אז קדימה למתכון:

(חומרים לתבנית בקוטר 24 או 3 תבניות אינגלייש קייק)


 

מצרכים:

4 ביצים 200 גרם סוכר 1 כפית תמצית וניל 500 גרם שמנת מתוקה 1 קמח תופח של אסם -350 גרם 350 חבילת שוקולד ציפס מכל טעם שתבחרו

תהליך הכנת העוגה:

1.מחממים תנור ל180 מעלות.

2.מקציפים את הביצים במיקסר במהירות הכי גבוהה, תוך כדי הוספת הסוכר בהדרגה עד לקצף תפוח ויפה.

3.מוסיפים את הוניל ואת השמנת המתוקה וממשיכים להקציף עד שהתערובת חלקה והומוגנית.

4.מחליפים את הוו של המיקסר לוו גיטרה, מוסיפים את הקמח ומעבירים למהירות בינונית.

5. כשהקמח נבלע בתערובת מוסיפים את השוקולד ציפס לעירבוב קצר מאוד.

6.משמנים את התבנית שבחרתם (24 ס"מ/ מאפינס/ אינגליש קייק) וממלאים עד 4\3 גובה.

7.אם בחרתם לאפות במאפינס או בתבנית אינגליש קייק, זמן האפייה הוא 20 דקות. אם בחרתם להכין בתבנית עגולה (24  ס"מ) זמן האפייה הוא 30-35 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.

טיפים: - אם התנור שלכם חזק, תאפו על 170 מעלות. -לא לערבב את הקמח הרבה זמן, מינימום עירבוב.


בתאבון!


1,409 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

תגובות:

bottom of page