top of page
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

עוגת וניל עם משמשים ושקדים פרוסים


 


חומרים לבצק:

תבנית מלבנית בגודל 20X30 ס"מ **או** 3 תבניות אינגליש קייק באורך 25 ס"מ או תבנית עגולה בקוטר 24


חומרים לעוגה:

1 כוס (200 גרם) סוכר

1 כוס (100 גרם) קוקוס טחון

2 כוסות (280 גרם) קמח לבן

אבקת אפייה 20 גרם

קורט מלח

1 כף אבקת אינסטנט פודינג וניל

6 ביצים בגודל L

1 כוס (200 גרם) שמן צמחי

1 כוס (240 גרם) מים/חלב

¼ כפית מחית וניל

**לקישוט: בתבנית

5 משמשים טריים חתוכים לקוביות

שקדים פרוסים


אופן הכנה:

1. מחממים תנור ל-170 מעלות, משמנים תבנית מפשרים שקדים פרוסים ואת המשמשים.

2. מערבבים בקערה קוקוס, אבקת אפייה, קמח, מלח ופודינג וניל.

3. טורפים בקערה נפרדת סוכר, ביצים, שמן, מים, ווניל.

4. מוסיפים את תערובת היבשים לתערובת הרטובים ומערבבים לבלילה אחידה.

5. יוצקים לתבנית, מיישרים ואופים 30 דקות בערך, או עד שהעוגה זהובה ויציבה, וקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש.


תהנו❤️

7 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


תגובות:

bottom of page