top of page
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

עוגת בננות שוקולד

עודכן: 31 ביולי 2020

שבוע ארוך היה בסטודיו, קורס נוער נוסף הסתיים לו והחלטתי לפנק את הבנות בעוגת בננות היסטרית ! אתם לא מבינים כמה היא רכה.... אני לא מתה על עוגת בננות ולקח לי הרבה זמן לבנות את המתכון המושלם ביותר. אז תתכוננו כי אתם הולכים להתאהב בעוגה הזאת.





 

חומרים ל2 תבניות אינגליש קייק או אחת גבוהה וגדולה בקוטר 24:

1 כוס שמן קנולה 1/2 כוס סוכר לבן 1/2 כוס מייפל 3 ביצים 3 בננות רכות 2 כוסות קמח לבן +2 כפיות אבקת אפייה 1 כוס ש. ציפס מיקס חלב ומריר


רוטב : 1/4 כוס מים רותחים +4 כפות מייפל מעורבבים ביחד


תהליך הכנה

  1. מערבבים בקערה בננות מעוכות עם סוכר,שמן, מייפל וביצים עד לתערובת הומוגנית.

  2. מוסיפים את הקמח ואבקת אפייה ומערבבים כמעט עד תערובת חלקה.

  3. מוסיפים את השוקולד ציפס ומערבבים, מעבירים לתבנית משומנת .

  4. מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות טורבו , עד לקיסם נקי (בין 15- 25 דקות).

  5. מברישים את העוגה בסירופ מייפל שהכנו, נותנים למייפל לחלחל פנימה, מצננים ונהנים מכל ביס!





661 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

תגובות:

bottom of page