function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page
לוגו נעה עינת
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

עוגיות פיסטוק - הנשנוש המושלם

תמונת הסופר/ת: noa einatnoa einat

אתם מכירים את זה שנכנס לחיים שלכם מישהו שאוהב קינוחים ועוגיות עם פיסטוק ומאותו רגע אתם לא מפסיקים לאפות עם פיסטוק? אז קבלו את העוגית בוקר המושלמת בשבילו - עוגיות פיסטוק בציפוי סוכר דקות וקראנציות.

מתכון לכמות של 50-65 עוגיות



מצרכים: 200 גרם סוכר לבן 150 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות 50 גרם פיסטוקים קצוצים כף מחית פיסטוק איכותית ביצה אחת בגודל L 350 גרם קמח לבן להברשה: חלבון 1 סוכר לבן


אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים יחד חמאה, וסוכר לתערובת קרמית.

  2. מנקים את דפנות המיקסר בעזרת לקקן ופנימה ביצה ולאחר דקה את הפיסטוקים , המחית והקמח.

  3. מערבבים רק עד לקבלת גוש בצק .

  4. יוצרים 4 גלילים שמנים, מניילנים ושומרים במקפיא במשך חצי שעה.

  5. לאחר שהם התייצבו לחלוטין, מורחים עליהם ביצה, מצפים בסוכר וחותכים עיגולים שווים ודקים.

  6. מניחים על תבנית תנור עם נייר אפייה במרווחים.

  7. אופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות טורבו למשך כ-10-12 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות מעט.

  8. מצננים לחלוטין, ואורזים בצנצנת :) לא לשכוח לטעום ! חשוב- להשתמש במחית פיסטוק מחנויות אפייה, כמה שיותר איכותית יותר טוב. שתדעו שאפשר לשמור את הגלילים עד חודש במקפיא ולאפות כשהאורחים בדרך, או כשסתם בא לכם משהו טעים.




Comentarios


תגובות:

bottom of page