top of page
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

תמונת הסופר/תnoa einat

עוגיות פיסטוק - הנשנוש המושלם

אתם מכירים את זה שנכנס לחיים שלכם מישהו שאוהב קינוחים ועוגיות עם פיסטוק ומאותו רגע אתם לא מפסיקים לאפות עם פיסטוק? אז קבלו את העוגית בוקר המושלמת בשבילו - עוגיות פיסטוק בציפוי סוכר דקות וקראנציות.

מתכון לכמות של 50-65 עוגיות



מצרכים: 200 גרם סוכר לבן 150 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות 50 גרם פיסטוקים קצוצים כף מחית פיסטוק איכותית ביצה אחת בגודל L 350 גרם קמח לבן להברשה: חלבון 1 סוכר לבן


אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים יחד חמאה, וסוכר לתערובת קרמית.

  2. מנקים את דפנות המיקסר בעזרת לקקן ופנימה ביצה ולאחר דקה את הפיסטוקים , המחית והקמח.

  3. מערבבים רק עד לקבלת גוש בצק .

  4. יוצרים 4 גלילים שמנים, מניילנים ושומרים במקפיא במשך חצי שעה.

  5. לאחר שהם התייצבו לחלוטין, מורחים עליהם ביצה, מצפים בסוכר וחותכים עיגולים שווים ודקים.

  6. מניחים על תבנית תנור עם נייר אפייה במרווחים.

  7. אופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות טורבו למשך כ-10-12 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות מעט.

  8. מצננים לחלוטין, ואורזים בצנצנת :) לא לשכוח לטעום ! חשוב- להשתמש במחית פיסטוק מחנויות אפייה, כמה שיותר איכותית יותר טוב. שתדעו שאפשר לשמור את הגלילים עד חודש במקפיא ולאפות כשהאורחים בדרך, או כשסתם בא לכם משהו טעים.




747 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


תגובות:

bottom of page