top of page
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

תמונת הסופר/תnoa einat

עוגיות טרמיסו סטייל

קפצתי לאייל רווח המוכשר לבוקר של כיף והכנו ביחד את עוגיות הטירמיסו האלו. אלו לא סתם עוגיות, אלא ממש קינוח בפני עצמו.


אם אתם חובבי קינוחי קפה, אתם חייבים להכין אותן.





 

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת


חומרים:

100 גרם חמאה

100 גרם סוכר לבן (1/2 כוס)

80 גרם סוכר חום כהה (1/3 כוס)

1 ביצה (בטמפרטורת החדר)

1 כפית תמצית וניל

230 גרם קמח

½ כפית אבקת אפייה

½ כפית אבקת סודה לשתייה

1 כף אבקת קפה נמס (לא מגורען)

½ כפית מלח

לקרם מסקרפונה:

125 גרם מסקרפונה

125 מ״ל שמנת מתוקה

8 גרם אבקת סוכר (כף)

½ כפית תמצית או מחית וניל

קקאו לקישוט

אופן ההכנה:

ממסים חמאה במיקרוגל בפולסים תוך כדי ערבוב עד לקבלת חמאה מאוד רכה בטמפ׳ החדר (לחילופין אפשר להמיס לגמרי ולהמתין שתתקרר).

מוסיפים את הסוכרים אל החמאה וטורפים היטב. מוסיפים את הביציה והוניל ומערבבים עד לאיחוד.

מערבבים בקערה את כל שאר החומרים היבשים ומוסיפים לקערת החמאה.

מערבבים בעזרת כף או לקקן עד לאיחוד.

יוצרים 12 כדורים (אפשר גם יותר אם רוצים עוגיות קטנות יותר) ומעבירים למקרר לשעה.

מחממים תנור ל-175 מעלות במצב טורבו.

אופים את העוגיות כ-13 דקות עד שהן מתייצבות ומזהיבות מעט.

איך שהן יוצאות מהתנור, לוחצים עליהן בעדינות בעזרת כוס עם תחתית שטוחה.

מצננים לחלוטין לפני זילוף הקרם.

מקציפים את מרכיבי הקרם לקבלת קרם יציב לזילוף.

מזלפים או מורחים את הקרם על העוגיות, מפזרים קקאו ומגישים.

הכי מומלץ לאפות את העוגיות מראש, להכין את הקרם ולשמור בשקית זילוף במקרר. כשרוצים להגיש, מזלפים, מפזרים קקאו ומגישים מיד.


הכנתם ? ספרו לי איך יצא!



76 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


תגובות:

bottom of page