top of page
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

תמונת הסופר/תnoa einat

סופגניות ללא שמרים והתפחה

עודכן: 7 באפר׳ 2020

אז אחרי הצורוס המעלף שהעלתי לכם פעם שעברה, זה הזמן לסופגניות סופר קלות למי שאין כוח להתפיח בצק או מפחד משמרים(ואיכשהו עוד לא היה בסדנת שמרים שלי).

סופגניות של עירבוב חומרים וטיגון בשנייה וחצי. אז האורחים בדרך? קדימה ! תדליקו את הגז ותתחילו לעבוד.




צילום:נעה עינת

סופגניות אשל ללא שמרים- מעלפות וקלות להכנה

המתכון ל25-35 יחידות החומרים: 1 חבילה קמח תופח (350 גרם) 2 ביצים 2 שמנת חמוצה 40 גרם סוכר (4 כפות) חצי כפית מחית וניל קורט מלח

שמן קנולה- לטיגון אבקת סוכר

אופן הכנה: -בקערה טורפים את החומרים הרטובים: ביצים, שמנת חמוצה והוניל. -מוסיפים את שאר החומרים וטורפים עד למסה חלקה. -בסיר גבוה מחממים שמן עד טמפ' של 180 מעלות. -בעזרת 2 כפיות יוצרים עיגולים ומניחים אותם בשמן, מטגנים ב2 הצדדים על להזהבה ועד שהסופגניות צפות. -מוציאים לקערה עם נייר סופג. -מסדרים על צלחת הגשה ומפזרים אבקת סוכר או סוכר וקינמון .





צילום:נעה עינת

תהנו!

55 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Commentaires


תגובות:

bottom of page