עוגיות סהרונים קלות להכנה וכל כך טעימות- סהרוני שקדים שהן בטעם חלומי!
חומרים לבצק:
למתכון: בערך 25-30 עוגיות תלוי בגודל אני עשיתי משקל של 15 גרם לכל עוגיה.
100 גרם חמאה רכה
50 גרם אבקת סוכר
מחית וניל
1כף חלב/מים
100 גרם אבקת שקדים
100גרם קמח לבן/כוסמין לבן
30גרם קורונפלור
1/2 כפית אבקת אפייה.
אופן הכנת העוגיות: -מחממים תנור ל 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
-בקערת המיקסר עם וו גיטרה מערבבים חלב, וניל,חמאה ואבקת סוכר עד לקבלת תערובת אחידה
-מוסיפים שקדים טחונים, קורנפלור, אבקת אפייה וקמח וממשיכים לערבב רק עד לקבלת בצק.
-בעזרת הידיים, יוצרים גליל במשקל 15 גרם.
-מעצבים את הגליל לצורת סהר, ומניחים במרווחים קטנים על גבי תבנית האפייה.
-אופים כ 12-15 דק', עד שהסהרונים מקבלים גוון זהוב אבל נשארים עדיים בהירים.
מצננים, מקשטים בהמון אבקת סוכר .
שומרים בקופסא או צנצנת אטומה בטמפרטורת החדר עד כשבוע.
תהנו❤️
Σχόλια