function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

תמונת הסופר/תnoa einat

סהרונים קלים להכנה

עוגיות סהרונים קלות להכנה וכל כך טעימות- סהרוני שקדים שהן בטעם חלומי!

 


חומרים לבצק:

למתכון: בערך 25-30 עוגיות תלוי בגודל אני עשיתי משקל של 15 גרם לכל עוגיה.

100 גרם חמאה רכה

50 גרם אבקת סוכר

מחית וניל

1כף חלב/מים

100 גרם אבקת שקדים

100גרם קמח לבן/כוסמין לבן

30גרם קורונפלור

1/2 כפית אבקת אפייה.


אופן הכנת העוגיות: -מחממים תנור ל 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

-בקערת המיקסר עם וו גיטרה מערבבים חלב, וניל,חמאה ואבקת סוכר עד לקבלת תערובת אחידה

-מוסיפים שקדים טחונים, קורנפלור, אבקת אפייה וקמח וממשיכים לערבב רק עד לקבלת בצק.

-בעזרת הידיים, יוצרים גליל במשקל 15 גרם.

-מעצבים את הגליל לצורת סהר, ומניחים במרווחים קטנים על גבי תבנית האפייה.

-אופים כ 12-15 דק', עד שהסהרונים מקבלים גוון זהוב אבל נשארים עדיים בהירים.

מצננים, מקשטים בהמון אבקת סוכר .

שומרים בקופסא או צנצנת אטומה בטמפרטורת החדר עד כשבוע.


תהנו❤️

33 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


תגובות:

bottom of page