top of page
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

תמונת הסופר/תnoa einat

מאפינס שוקולד חלב ואגוזי לוז

המאפינס הבא! רך וטעים ולא תאמינו שהוא קל להכנה. סטיביה הוציאו מוצר חדש שהוא אחד על אחד מסוכר לבן , קל לעבוד איתו והטעם בול אותו טעם, ובנוסף גם אבקת "סוכר" לקישוט ואפייה- כמו סוכר אבל לא.





אז קדימה למתכון:

(חומרים ל12 קאפקייקס)

 

מצרכים:

2 ביצים L 125 גרם סטיביה במרקם סוכר 100 גרם שמנת חמוצה 65 גרם שמן קנולה 90 קמח תופח 50 גרם אגוזי לוז 50 גרם שוקולד חלב פצפוצים


תהליך הכנת העוגה:


  • מחממים תנור ל180 מעלות.

  • בקערה גדולה מערבבים את הביצים, הסטיביה, שמנת חמוצה, שמן קנולה עד לתערובת חלקה.

  • מוסיפים את הקמח וטורפים עד שאין גושים.

  •  מעבירים לתבניות קאפקייקס משומנות היטב, מפזרים אגוזי לוז ושוקולד ציפס.

  • מכניסים את קאפקייקס לתנור למשך 25 דקות- עד שהקיסם יוצא נקי.

  • מצננים ואוכלים:).


בתאבון!


143 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


תגובות:

bottom of page