function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page
לוגו נעה עינת
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

מאפינס שוקולד חלב ואגוזי לוז

תמונת הסופר/ת: noa einatnoa einat

המאפינס הבא! רך וטעים ולא תאמינו שהוא קל להכנה. סטיביה הוציאו מוצר חדש שהוא אחד על אחד מסוכר לבן , קל לעבוד איתו והטעם בול אותו טעם, ובנוסף גם אבקת "סוכר" לקישוט ואפייה- כמו סוכר אבל לא.





אז קדימה למתכון:

(חומרים ל12 קאפקייקס)

 

מצרכים:

2 ביצים L 125 גרם סטיביה במרקם סוכר 100 גרם שמנת חמוצה 65 גרם שמן קנולה 90 קמח תופח 50 גרם אגוזי לוז 50 גרם שוקולד חלב פצפוצים


תהליך הכנת העוגה:


  • מחממים תנור ל180 מעלות.

  • בקערה גדולה מערבבים את הביצים, הסטיביה, שמנת חמוצה, שמן קנולה עד לתערובת חלקה.

  • מוסיפים את הקמח וטורפים עד שאין גושים.

  •  מעבירים לתבניות קאפקייקס משומנות היטב, מפזרים אגוזי לוז ושוקולד ציפס.

  • מכניסים את קאפקייקס לתנור למשך 25 דקות- עד שהקיסם יוצא נקי.

  • מצננים ואוכלים:).


בתאבון!


Comments


תגובות:

bottom of page