top of page
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

מאפה תפוחים קטן אבל שובב

מאפה תפוחים יש בכל מיני צורות: טארט טאטן, שטרודל, בתוך קלתית, עם בצק פריך - אינסוף. ובנינו, מה צריך יותר מבצק, תפוחים, סוכר, קינמון וחמאה? ואם אתם מוסיפים גלידת וניל אתם הופכים את זה לגן עדן מטורף.



אז קדימה למתכון:

(חומרים ל12 יחידות)


 

מצרכים: 1 חבילת בצק עלים, מופשרת לפי ההוראות היצרן 3 תפוחים ירוקים 20 גרם חמאה 50 גרם סוכר קינמון, לפי הטעם ביצה

ניתן לבזוק מעט אבקת סוכר לקישוט

אופן הכנה:  

  • מחממים תנור ל-180 מעלות.

  • מקלפים את התפוחים, מגלענים אותם וקוצצים אותם לקוביות בינונית.

  • בסיר שמים את הקינמון, הסוכר, החמאה והתפוחים הקצוצים.

  • מבשלים את התפוחים עד שהם רכים, בערך 10 דקות על אש בינונית.

  • מסננים את תערובת התפוחים ומצננים מעט.

  • בינתיים חותכים את הבצק עלים למלבנים ארוכים ורחבים.

  • ממלאים כל מלבן בתערובת התפוחים, ומגלגלים בצורת רול (גליל) כמו שושנה.

  • מניחים את השושנה בתבנית מאפינס.

  • מורחים את החלק העליון בביצה טרופה.

  • מכניסים לתנור ואופים בין 15-25 דקות עד שהמאפה שחום וזהוב.

  • מגישים שזה חם עם כדור גלידה.



בתאבון!


282 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

תגובות:

bottom of page