top of page
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

תמונת הסופר/תnoa einat

לחמניות ענן במילוי שוקולד

השבוע בפינה שלי #אופהאיתכםלקראתשבת קבלו לחמניות מפוצצות בנוטלה וסוכר גבישי! אל תפספסו את המתכון הזה❤️






 

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת


חומרים:

לבצק

* 1 ק״ג קמח לחם/חלות או קמח לבן רגיל

* 1/2 כוס (100 גרם) סוכר לבן

* 2 כפות (18 גרם) שמרים יבשים/50 גרם טריים

* 2/3 (כוס (160 מ״ל) שמן צמחי

* 1 כף (20 גרם) דבש נוזלי

* 2 כוסות (480 מ״ל) מים פושרים

* כפית מלח


למלית

* 1 צנצנת ממרח /נוטלה


לציפוי:* 1 L ביצה טרופה

* 2-3 כפות סוכר גבישי


הוראות הכנה:

מכינים את הבצק

* בקערת המיקסר שמים את הקמח שמרים וסוכר ומערבבים היטב.


* מחברים את וו הלישה ובמהירות נמוכה מוסיפים את השמן והדבש. מוסיפים את המים בהדרגה.

* מגבירים את מהירות המיקסר ולשים עוד 10 דקות לפחות ועד לקבלת בצק רך מאוד.

* מניחים בקערה,מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח (כשעה וחצי בערך בחורף)


* מעבירים את הנוטלה לשף זילוף.


* כשהבצק מוכן מחלקים אותו לכ-25 חלקים במשקל 70 גרם. יוצרים מכל חלק כדור, מניחים בתבנית מכוסה במגבת.


* מתפיחים כ-20-30דקות. בינתיים מחממים את התנור ל – 175 מעלות טורבו.


* מברישים את כדורי הבצק בביצה טרופה, מכניסים את השק זילוף פנימה ומזריקים מלא נוטלה עד שממש רואים שהכדור מתנפח.

* מפזרים מעל מעט סוכר גבישי. אופים 15-20 דקות ועד שהלחמניות שחומות ותפוחות מאוד. מוציאים, אוכלים חם❤️


הכנתם ? ספרו לי איך יצא!



101 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


תגובות:

bottom of page