top of page
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

תמונת הסופר/תnoa einat

חנוכה מתקרב ! וזה הזמן לצורוס

עודכן: 7 באפר׳ 2020

אם להיות כנה, אני מאוהבת בחנוכה, כי אין כמו מטוגן :). אם תדברו איתי על סופגנייה אני אגיד שאני אוהבת אותה בלי ריבה בלי שוקולד ותוספות, רק היא, בצק טוב שמצריך רק אבקת סוכר . אם תגידו לי צורוס... אגיד לכם שאני אוהבת לידו שוקו חם או רוטב שוקולד . אז קבלו את המתכון הכי שווה וטעים שתכירו לצורוס מושלם.





צילום:נעה עינת

צורוס: המתכון ל40-30 יחידות החומרים: 150 גרם מים 150 גרם חלב 80 גרם חמאה 175 גרם קמח 10 גרם סוכר 3 ביצים קורט מלח

לציפוי:

שמן קנולה- לטיגון סוכר וקינמון לציפוי

אופן הכנה: -בסיר גבוה מביאים לרתיחה חזקה את המים, החלב, החמאה, הסוכר והמלח. -לאחר שמקבלים רתיחה חזקה מוסיפים את הקמח ומערבבים בעזרת כף עד לבצק חלק, מכבים את האש ומערבבים עוד מספר שניות. -מעבירים למיקסר עם וו גיטרה ומערבבים על מהירות בינונית על מנת לקרר את הבצק. -לאחר שהבצק התקרר מוסיפים ביצה ,ביצה(חשוב לא להוסיף ביחד). ומערבבים עד מסה חלקה. -מעבירים לשק זילוף עם צנטר משונן . -מזלפים על מגש עם נייר אפייה עיגולים קטנים (כמו מיני פחזניות) ומקפיאים ל10 דקות/ או שפשוט מזלפים לתוך השמן החם רצועות ארוכות. -מחממים שמן ל170-180 מעלות ורק אז מכניסים את העיגולים פנינה אל תוך השמן. -מטגנים עד הזהבה ומעבירים לקערה עם סוכר וקינמון .




צילום:נעה עינת

איזה ריח זה יעשה לכם בבית ! תהנו!

163 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


תגובות:

bottom of page