top of page
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

תמונת הסופר/תnoa einat

חלת שוקולד מפנקת

ואו המתכון הזה ממכר תיזהרו! חלה עם נוטלה ! לא לא כזאת שחותכים ומורחים עליה נוטלה.... חלה שאופים אותה עם נוטלה ! כי זאת ארוחת בוקר מושלמת לשבת בבוקר.


לבצק:

500 גרם קמח לבן+ 25 גרם שמרים טריים 3 כפות סוכר לבן 200 מ”ל מים קרים 1 ביצה 35 גרם שמן קנולה 1/2 כפית מלח למילוי: נוטלה בשק זילוף

לציפוי לפני האפייה:

ביצה סוכר גבישי


אופן ההכנה - איך מכינים את החלה המהממת הזאת?


מכינים את הבצק:

בקערת מיקסר עם וו לישה לשים את הקמח, השמרים ומערבבים. מוסיפים את שאר החומרים פרט למלח ולשים במשך דקות אחדות, עד לקבלת בצק חלק, גמיש ולא דביק.

ברגע שמתקבל בצק מוסיפים את המלח ולשים במשך 5 דקות נוספות.

מעבירים לקערה משומנת ומניחים להתפחה במשך כ-45דקות. מחלקים את הבצק לכדורים במשקל 130 גרם ומכדררים לכדור חלק, מניחים בתבנית משומנת. מניחים להתפחה כ20 דקות בטמפ החדר.

מחממים תנור ל180 מעלות. מכניסים לכל עיגול את השק זילוף עם נוטלה, ומוציאים החוצה, מורחים בביצה, מפזרים סוכר גבישי.

מכניסים לתנור ואופים 20-25 דקות, עד שהחלות זהובות.





תהנו!



462 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


תגובות:

bottom of page