אז בוקר חדש מתחיל פה בסטודיו, קורס ללא גלוטן לנוער עוד שנייה נגמר וזה הזמן לוופל הכי מושלם ומושחת שיש!!.. כל כך פשוט להכנה והכי טעים בעולם!
חומרים ל5 ופל בלגי גדולים:
250 גרם קמח/ קמח ללא גלוטן 10 גרם אבקת אפייה 2 כפות סוכר 100 גרם חמאה 410 גרם חלב 2 ביצים
לקישוט:
איזה שוקולדים ורטבים שרוצים
תהליך הכנה
1. טוחנים את כל החומרים יחד בקערה או במד ליטר
2.משמנים תבנית להכנת ופל בלגי בתרסיס שמן 3. מוזגים לתוך התבנית כמות לא גדולה של בלילה 4.הופכים לצד השני כך ששני הצדדים יהיו שחומים
5.מקשטים באיזה שוקולדים ורוטב שרוצים
ותהנו בתאבון!
ความคิดเห็น