השילוב המושלם ניקרא לזה? ריבוע קטן עם כל כך הרבה טעמים מהממים
והפעם, קצר ולעניין :)
אני מפנקת אתכם במתכון מושלם שהכנתי ליום צילומים מיוחד עם מרין קויפמן שאתם חייבים להיכנס לאתר שלה.
האתר שלה- https://www.marinkoifman.com/
אז קדימה למתכון:
(חומרים לתבנית 25*25)
מצרכים:
170 גרם חמאה
150 גרם שוקולד מריר
4 ביצים
חצי כפית תמצית וניל
1/2 כוס סוכר חום
3כפות קמח רגיל
קורט מלח
3 שקיות של אוריאו/ גביע של מיני אוריאו
1 חמאת בוטנים
תהליך הכנת הבראוניז:
1. בקערה ממיסים חמאה ושוקולד עד להמסה מלאה.
2. במיקסר עם וו גיטרה מקציפים את הביצים עם התמצית וניל ועם הסוכר בהדרגה .
3. שמקבלים במיקסר קצף צהבהב תפוח מוסיפים את השוקולד וממשיכים לערבב מספר שניות.
4. מוסיפים את הקמח והמלח ומקפלים ידנית עד שהמסה חלקה
5. מכינים תבנית עם נייר אפייה, שופכים חצי מהתערובת לתבנית
6. עושים נקודות של חמאת בוטנים ואוריאו (כמו בתמונה).
7. מכסים מסה שנשארה.
8. מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 25- 30 דקות.
9. מצננים, שופכים מעל מעט חמאת בוטנים מומסת.
10. מחכים מעט וחותכים.
בתאבון!
Comentários