הבראוניז המושלם הזה הוא מתכון מתוך חוברת מתכונים שהרכבתי לחברת צוקטה בשבועות.
בראוניז שלא תצליחו להפסיק לאכול.
צילמה : מרין קויפמן
אז קדימה למתכון:
מצרכים: חומרים למסת קקאו:
200 גרם שוקולד מריר צ'וקטה
175 חמאה
250 גרם סוכר
1/4 כפית מחית וניל איכותית
3 ביצים L
140 גרם קמח לבן
2 כפות אבקת קקאו
חומרים למסת גבינה:
2 גבינות שמנת 30%
3 ביצים
100 גרם סוכר
45 גרם קמח לבן
40 גרם שוקולד מריר צ'וקטה קצוץ ממרח שוקולד של צוקטה
אופן ההכנה:
- מחממים תנור לטורבו 180 מעלות, מרפדים תבנית עם נייר אפייה ומשמנים היטב.
- מכינים את תערובת השוקולד- ממיסים שוקולד וחמאה בבן מארי או במיקרו ומערבבים היטב.
- טורפים פנימה אל תוך התערובת של השוקולד את הביצים, הסוכר והוניל.
- כשהמסה אחידה מוסיפים פנימה את הקמח והאבקת קקאו ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מעבירים את המסה לתבנית שהכנו מראש ומיישרים בעזרת פלטה/ כף את המסה בתבנית.
- מכינים את תערובת הגבינה: טורפים את כל חומרי התערובת עד לקבלת תערובת אחידה.
- בעזרת כפית שמים חצי כפית צוקטה בכל מיני נקודות במסה.
- יוצקים את תערובת הגבינה על תערובת השוקולד, מיישרים היטב.
- מפזרים את השוקולד הקצוץ מלמעלה ומכניסים לתנור שחומם מראש עד שהבראוניז מזהיב קלות והקיסם יוצר נקי- בערך כ35 דקות.
- מצננים היטב, חותכים בגודל הרצוי ושומרים בקופסא אטומה. בתאבון!
Opmerkingen