function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

תמונת הסופר/תnoa einat

בראוניז שוקולד גבינה

הבראוניז המושלם הזה הוא מתכון מתוך חוברת מתכונים שהרכבתי לחברת צוקטה בשבועות.

בראוניז שלא תצליחו להפסיק לאכול.

צילמה : מרין קויפמן

אז קדימה למתכון:

 

מצרכים: חומרים למסת קקאו:

200 גרם שוקולד מריר צ'וקטה

175 חמאה

250 גרם סוכר

1/4 כפית מחית וניל איכותית

3 ביצים L

140 גרם קמח לבן

2 כפות אבקת קקאו

חומרים למסת גבינה:

2 גבינות שמנת 30%

3 ביצים

100 גרם סוכר

45 גרם קמח לבן

40 גרם שוקולד מריר צ'וקטה קצוץ ממרח שוקולד של צוקטה

אופן ההכנה:

- מחממים תנור לטורבו 180 מעלות, מרפדים תבנית עם נייר אפייה ומשמנים היטב.

- מכינים את תערובת השוקולד- ממיסים שוקולד וחמאה בבן מארי או במיקרו ומערבבים היטב.

- טורפים פנימה אל תוך התערובת של השוקולד את הביצים, הסוכר והוניל.

- כשהמסה אחידה מוסיפים פנימה את הקמח והאבקת קקאו ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

- מעבירים את המסה לתבנית שהכנו מראש ומיישרים בעזרת פלטה/ כף את המסה בתבנית.

- מכינים את תערובת הגבינה: טורפים את כל חומרי התערובת עד לקבלת תערובת אחידה.

- בעזרת כפית שמים חצי כפית צוקטה בכל מיני נקודות במסה.

- יוצקים את תערובת הגבינה על תערובת השוקולד, מיישרים היטב.

- מפזרים את השוקולד הקצוץ מלמעלה ומכניסים לתנור שחומם מראש עד שהבראוניז מזהיב קלות והקיסם יוצר נקי- בערך כ35 דקות.

- מצננים היטב, חותכים בגודל הרצוי ושומרים בקופסא אטומה. בתאבון!


247 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


תגובות:

bottom of page