top of page
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

בראוניז שוקולד גבינה

הבראוניז המושלם הזה הוא מתכון מתוך חוברת מתכונים שהרכבתי לחברת צוקטה בשבועות.

בראוניז שלא תצליחו להפסיק לאכול.

צילמה : מרין קויפמן

אז קדימה למתכון:

 

מצרכים: חומרים למסת קקאו:

200 גרם שוקולד מריר צ'וקטה

175 חמאה

250 גרם סוכר

1/4 כפית מחית וניל איכותית

3 ביצים L

140 גרם קמח לבן

2 כפות אבקת קקאו

חומרים למסת גבינה:

2 גבינות שמנת 30%

3 ביצים

100 גרם סוכר

45 גרם קמח לבן

40 גרם שוקולד מריר צ'וקטה קצוץ ממרח שוקולד של צוקטה

אופן ההכנה:

- מחממים תנור לטורבו 180 מעלות, מרפדים תבנית עם נייר אפייה ומשמנים היטב.

- מכינים את תערובת השוקולד- ממיסים שוקולד וחמאה בבן מארי או במיקרו ומערבבים היטב.

- טורפים פנימה אל תוך התערובת של השוקולד את הביצים, הסוכר והוניל.

- כשהמסה אחידה מוסיפים פנימה את הקמח והאבקת קקאו ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

- מעבירים את המסה לתבנית שהכנו מראש ומיישרים בעזרת פלטה/ כף את המסה בתבנית.

- מכינים את תערובת הגבינה: טורפים את כל חומרי התערובת עד לקבלת תערובת אחידה.

- בעזרת כפית שמים חצי כפית צוקטה בכל מיני נקודות במסה.

- יוצקים את תערובת הגבינה על תערובת השוקולד, מיישרים היטב.

- מפזרים את השוקולד הקצוץ מלמעלה ומכניסים לתנור שחומם מראש עד שהבראוניז מזהיב קלות והקיסם יוצר נקי- בערך כ35 דקות.

- מצננים היטב, חותכים בגודל הרצוי ושומרים בקופסא אטומה. בתאבון!


241 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

תגובות:

bottom of page