top of page
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

בראוניז לוטוס ושוקולד לבן

לוטוס זאת התמכרות ! אי אפשר להגיד שלא, לוטוס ושוקלד לבן זאת אהבה. ככה נוצר הבראוניז הזה ! מיקס של אהבות שיצרו אהבה אחת גדולה, הוא רך בטירוף והטעם כל כך מיוחד.





חומרים לבראוניז: 200 גרם שמן 200 גרם שוקולד לבן 5 ביצים כפית תמצית וניל 160 כוס סוכר לבן 100 גרם אינסטנט פודינג קורט מלח ממרח לוטוס+עוגיות לוטוס


**התבנית- 30*30 מרובעת

אופן הכנת הבראוניז

מחממים תנור ל-180 מעלות. ממיסים בבן מארי או במיקרו את השמן והשוקולד עד לתערובת חלקה ומבריקה. מוסיפים את כל החומרים פרט ללוטוס וטורפים עד לתערובת חלקה. שופכים הכול לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת היטב. יוצרים שקעים של ממרח לוטוס בעזרת 2 כפיות במפוזר בבראוניז. מסדרים עוגיות לוטוס מלמעלה . מכניסים לתנור ואופים 30-35 דקות. בודקים בעזרת קיסם אם העוגה מוכנה - אם הוא יוצא רטוב, השאירו בתנור. אם יבש - הוציאו את הבראוניז. מצננים לחלוטין ואפילו ללילה שלם בטמפרטורת החדר וחותכים. בתאבון!

295 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


תגובות:

bottom of page