רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

בראוניז חורף עם מרשמלו ואוריאו

עודכן ב: אפר 7

אז כמכורה לשוקולד ולאוריאו ברגע שראיתי את האוריאו חצי חמאת בוטנים וחצי שוקולד הייתי חייבת לקנות ולנסות להכין עם זה משהו מושלם! ואז החורף עשה לי חשק למרשמלו .- וזה הפך למושחת יותר. כול מהשנשאר לכם לעשות זה להיכנס למטבח, לעשות את בראוניז הקל הזה להכניס לתנור, ולהתכונן עם שוקו מתחת לסמיכה... שהבראוניז חם ויוצא מהתנור עדיין רך ונוזלי , שהכוס שוקו מוכנה כל מה שנשאר זה הגשם ולזה מישהו כבר דואג.




צילום: קרן ביטון כהן

חומרים לתבנית מלבנית 20*15 100 גרם שוקולד מריר 150 גרם שוקולד חלב 1/2 כוס שמן(100 גרם) קורט מלח 4 ביצים(240 גרם) 1 כף נוטלה 1/2 כוס וכף קמח(80 גרם) 1/2 כוס סוכר(100 גרם) 12 יחידות של עוגיית אוריאו- אם יש לכם את האוריאו חמאת בוטנים מצויין אם לא זה עובד מצויין גם עם אוריאו רגיל חצי שקית מרשמלו אופן הכנה:

· מחממים תנור ל175 מעלות.

· ממיסים במיקרו או בבן מארי שוקולד, שהתערובת חלקה מוסיפים את השמן בהדרגה עם מטרפה.

· מוסיפים סוכר ומלח וממשיכים לטרוף.

· מוסיפים ביצים אחד אחד תוך כדי טריפה.

· מוסיפים נוטלה וקמח וטורפים עד תערובת חלקה.

· מכינים תבנית עם נייר אפייה כדי שיהיה קל להוציא מהתבנית לאחר האפייה.

· שופכים חצי מהתערובת, מפזרים שורות של האוריאו השלם.

· שופכים את שאר התערובת ואופים 25 דקות.

· לאחר 25 דקות אפייה מוסיפים את המרשמלו ואופים אפייה נוספת בין 5-10 דקות- עד שהמרשמלו רך וקצת מקבל צבע.

מניחים לו להצטנן מעט וחותכים לריבועים.

אז אמרתי לכם שזה הבראוניז המושלם לא? תהנו! ותתפנקו כי החורף כבר פה♥

תגובות:

לפרטים נוספים

שאלות?

כתבו לי ואחזור אליכם בהקדם

Asset 1.png
0
Asset 1_2x.png