לפרטים נוספים

שאלות?

כתבו לי ואחזור אליכם בהקדם

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

בראוניז חורף עם מרשמלו ואוריאו

אז כמכורה לשוקולד ולאוריאו ברגע שראיתי את האוריאו חצי חמאת בוטנים וחצי שוקולד הייתי חייבת לקנות ולנסות להכין עם זה משהו מושלם! ואז החורף עשה לי חשק למרשמלו .- וזה הפך למושחת יותר. כול מהשנשאר לכם לעשות זה להיכנס למטבח, לעשות את בראוניז הקל הזה להכניס לתנור, ולהתכונן עם שוקו מתחת לסמיכה... שהבראוניז חם ויוצא מהתנור עדיין רך ונוזלי , שהכוס שוקו מוכנה כל מה שנשאר זה הגשם ולזה מישהו כבר דואג.




צילום: קרן ביטון כהן

חומרים לתבנית מלבנית 20*15 100 גרם שוקולד מריר 150 גרם שוקולד חלב 1/2 כוס שמן(100 גרם) קורט מלח 4 ביצים(240 גרם) 1 כף נוטלה 1/2 כוס וכף קמח(80 גרם) 1/2 כוס סוכר(100 גרם) 12 יחידות של עוגיית אוריאו- אם יש לכם את האוריאו חמאת בוטנים מצויין אם לא זה עובד מצויין גם עם אוריאו רגיל חצי שקית מרשמלו אופן הכנה:

· מחממים תנור ל175 מעלות.

· ממיסים במיקרו או בבן מארי שוקולד, שהתערובת חלקה מוסיפים את השמן בהדרגה עם מטרפה.

· מוסיפים סוכר ומלח וממשיכים לטרוף.

· מוסיפים ביצים אחד אחד תוך כדי טריפה.

· מוסיפים נוטלה וקמח וטורפים עד תערובת חלקה.

· מכינים תבנית עם נייר אפייה כדי שיהיה קל להוציא מהתבנית לאחר האפייה.

· שופכים חצי מהתערובת, מפזרים שורות של האוריאו השלם.

· שופכים את שאר התערובת ואופים 25 דקות.

· לאחר 25 דקות אפייה מוסיפים את המרשמלו ואופים אפייה נוספת בין 5-10 דקות- עד שהמרשמלו רך וקצת מקבל צבע.

מניחים לו להצטנן מעט וחותכים לריבועים.

אז אמרתי לכם שזה הבראוניז המושלם לא? תהנו! ותתפנקו כי החורף כבר פה♥

68 צפיות

תגובות:

Asset 1.png
0
Asset 1_2x.png